Posts

Showing posts from May, 2017

Narasimha Mahamantra Lyrics | Mantra Raja pada sthothram Lyrics English and Sanskrit free download

Image
ॐ उग्रं वीरं महाविष्णुं ज्वलन्तं सर्वतोमुखं   I  नरसिम्हम भीषणं भद्रं मृत्योऱ मृत्युं नमाम्यहम्   II १ II Om ugram veeram maha vishnum jwalantam sarvatomukham, narasimham bheeshanam bhadram mrityor mrityum namamyahum वृत्तोत्फुल्ल विशालाक्षं  विपक्षक्षय दीक्षितम्   I  निनादत्रस्तविश्वाण्डं विष्णुं उग्रं नमाम्यहम्   II २ II  Vrattotphulla vishalaksham vipakshkshaya dikshitam, ninadatrasta vishwandam vishnum ugram namamyahum सर्वैरवध्यतां प्राप्तं सबलौघं दीतेः स्तुतम्   I  नखाग्रैः शकालीचक्रे यस्तं विरं नमाम्यहम्   II ३ II  Sarvairavadyatam praptam sabalougham ditehastutam, nakhagraihe shakalichakre yastam veeram namamyahum पादावष्टब्धपाताळं मूर्धाविष्ट त्रिविष्टपम्  I भुजप्रविष्टाष्टदिशं महाविष्णुं नमाम्यहम्   II  ४ II  Padavishtabdha patalam mordha vishtha trivishthapam, bhuja pravishthashthadisham mahavishnum namamyahum ज्योतींश्यक्रेन्दु नक्षत्र  ज्वलनादीन्यनुक्रम...

Narasimha Prapatti | Lyrics | Tamil and English | Download

Mata narasimha, pita narasimha Bratha narasimha, sakha narasimha Vidyaa narasimha, dravinam narasimha Swami narasimha, sakalam narasimha Itho narasimha, paratho narasimha Yatho yatho yahihi, tatho narasimha Narasimha devaath paro na kaschit Tasmaan narasimha sharanam prapadye மாதா நரசிம்ஹா, பிதா நரசிம்ஹா ப்(4)ராதா நரசிம்ஹா ஸகா நரசிம்ஹா வித்(3)யா நரசிம்ஹா, த்(3)ரவிணம் நரசிம்ஹா ஸ்வாமி நரசிம்ஹா ஸகலம் நரசிம்ஹா இதோ நரசிம்ஹா பரதோ நரசிம்ஹா, யதோயதோ யாஹி: ததோ நரசிம்ஹா, நரசிம்ஹா தே(3)வாத் பரோ ந கஸ்சித் தஸ்மான் நரசிம்ஹா சரணம் ப்ரபத்(3)யே

Narasimha runa vimochana sthothram full lyrics | English | Tamil | Hindi | Narasimha jayanthi slokas

தேவதா கார்ய சித்யர்த்தம் சபாஸ் ஸ்தம்ப சமுத்பவம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ருணமுக்தயே ||1|| லக்ஷ்ம்யாலிந்கித வாமாங்கம் பக்தாநாம் வர தாயகம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ரிண முக்தயே ||2|| www.vafford.com ஆந்த்ரமாலாதரம் சங்க சக்ராயுததாரினம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ருண முக்தயே ||3|| ஸ்மரணாத் சர்வ பாபக்னம் கத்ரூஜ விஷ நாசனம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ரிண முக்தயே ||4|| சிம்ஹநாதேன மஹதா திக்தந்தி பயநாசனம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ருண முக்தயே ||5|| ப்ரஹ்லாத வரதம்ஸ்ரீசம் தைத்யேஷ்வர விதாரிணம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ருண முக்தயே ||6|| க்ரூர க்ரஹை: பீடிதானாம் பக்தானாம் அபயப்ப்ரதம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ருண முக்தயே ||7|| வேத வேதாந்த யக்னேசம் பிரம்ம ருத்ராதி வந்திதம் ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம் நமாமி ருண முக்தயே ||8|| ய இதம் படதே நித்யம் ருண மோசன சம்ஜிதம் அன்றிநி ஜாயதே சாத்ய: தனம் சீக்ரமாப்னுயாத் Devata karya sidhyartham  sabhasthambha samudbhavam Sri nrisimham mahaveeram namami run...

Narasimha Gayathri mantra Lyrics Tamil and English | Lakshmi Nrusimha | Nrusimha | Narasimha Jayathi

Om Nrisimhaye vidmahe  vajranakhaya dhimahi  tan no simhah prachodayat || 1|| ஓம் நரசிம்மாய வித்மஹே  வஜ்ர நகாய தீமஹி  தந்நோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத் || 1|| Vajra nakhaya vidmahe  tikshna damstraya dhimahi  tan no narasimhah prachodayat ||2|| ஓம் வஜ்ர நாகாய வித்மஹே  தீக்ஷ்ண தம்ஷ்ட்ராய தீமஹி  தந்நோ நரசிம்ஹப் ப்ரசோதயாத் ||2||