Narasimha Prapatti | Lyrics | Tamil and English | Download
Mata narasimha, pita narasimha
Bratha narasimha, sakha narasimha
Vidyaa narasimha, dravinam narasimha
Swami narasimha, sakalam narasimha
Itho narasimha, paratho narasimha
Yatho yatho yahihi, tatho narasimha
Narasimha devaath paro na kaschit
Tasmaan narasimha sharanam prapadye
மாதா நரசிம்ஹா, பிதா நரசிம்ஹா
ப்(4)ராதா நரசிம்ஹா ஸகா நரசிம்ஹா
வித்(3)யா நரசிம்ஹா, த்(3)ரவிணம் நரசிம்ஹா
ஸ்வாமி நரசிம்ஹா ஸகலம் நரசிம்ஹா
இதோ நரசிம்ஹா பரதோ நரசிம்ஹா,
யதோயதோ யாஹி: ததோ நரசிம்ஹா,
நரசிம்ஹா தே(3)வாத் பரோ ந கஸ்சித்
தஸ்மான் நரசிம்ஹா சரணம் ப்ரபத்(3)யே
Bratha narasimha, sakha narasimha
Vidyaa narasimha, dravinam narasimha
Swami narasimha, sakalam narasimha
Itho narasimha, paratho narasimha
Yatho yatho yahihi, tatho narasimha
Narasimha devaath paro na kaschit
Tasmaan narasimha sharanam prapadye
மாதா நரசிம்ஹா, பிதா நரசிம்ஹா
ப்(4)ராதா நரசிம்ஹா ஸகா நரசிம்ஹா
வித்(3)யா நரசிம்ஹா, த்(3)ரவிணம் நரசிம்ஹா
ஸ்வாமி நரசிம்ஹா ஸகலம் நரசிம்ஹா
இதோ நரசிம்ஹா பரதோ நரசிம்ஹா,
யதோயதோ யாஹி: ததோ நரசிம்ஹா,
நரசிம்ஹா தே(3)வாத் பரோ ந கஸ்சித்
தஸ்மான் நரசிம்ஹா சரணம் ப்ரபத்(3)யே
Comments
Post a Comment