Narasimha runa vimochana sthothram full lyrics | English | Tamil | Hindi | Narasimha jayanthi slokas
தேவதா கார்ய சித்யர்த்தம்
சபாஸ் ஸ்தம்ப சமுத்பவம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருணமுக்தயே ||1||
லக்ஷ்ம்யாலிந்கித வாமாங்கம்
பக்தாநாம் வர தாயகம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ரிண முக்தயே ||2||
www.vafford.com
ஆந்த்ரமாலாதரம்
சங்க சக்ராயுததாரினம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||3||
ஸ்மரணாத் சர்வ பாபக்னம்
கத்ரூஜ விஷ நாசனம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ரிண முக்தயே ||4||
சிம்ஹநாதேன மஹதா
திக்தந்தி பயநாசனம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||5||
ப்ரஹ்லாத வரதம்ஸ்ரீசம்
தைத்யேஷ்வர விதாரிணம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||6||
க்ரூர க்ரஹை: பீடிதானாம்
பக்தானாம் அபயப்ப்ரதம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||7||
வேத வேதாந்த யக்னேசம்
பிரம்ம ருத்ராதி வந்திதம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||8||
ய இதம் படதே நித்யம்
ருண மோசன சம்ஜிதம்
அன்றிநி ஜாயதே சாத்ய:
தனம் சீக்ரமாப்னுயாத்
Devata karya sidhyartham
sabhasthambha samudbhavam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Lakshmya aalingitha vamangam
bhakthanaam vara dayakam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Aantramaladaram
sankha chakrabjaayuda daarinim
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Smaranath sarva papagnam
khadruja visha nasanam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Simhanathenamahatha
digdanthi bhayanasanam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Prahlada varadam srisam
daithyeswara vidharanam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Kroora grahaih peedithanam
bhakthanam abhaya pradham
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Veda vedantha yajnesam
brahma rudradhi vandhitham
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Ya idam pathathe nithyam
runa mochana samjnitham
Anrni jayathe sadyo
danam sigramavapnuyath
देवता कार्य सिद्धर्थं सभास्तंभ समुद्भवं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |१|
लक्ष्म्यांकित वामनांग भक्तानाम वरदायकं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |२|
अंतरमालाधरं शंखचक्र ब्ज्यायुध धारीणं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |३|
स्मरणात सर्व पापघ्नं खद्रूज सर्व विष नाशनं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |४|
सिंहनाथेन महता दिग्दंती भयनाशनं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |५|
प्रल्हाद वरदं श्रीसं, दत्यैश्वर विदारीणं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |६|
वेद वेदातं यज्ञेशं ब्रंम्ह रुद्रादी वंदितं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |७|
क्रूरग्रह पीडितां भक्तानाम अभय प्रदं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |८|
य ईंदं पढते नित्यं ऋण मोचन संहितं
अण्रुनी जायते सध्यय धनं शिध्रमाप्नुयात |९|
சபாஸ் ஸ்தம்ப சமுத்பவம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருணமுக்தயே ||1||
லக்ஷ்ம்யாலிந்கித வாமாங்கம்
பக்தாநாம் வர தாயகம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ரிண முக்தயே ||2||
www.vafford.com
ஆந்த்ரமாலாதரம்
சங்க சக்ராயுததாரினம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||3||
ஸ்மரணாத் சர்வ பாபக்னம்
கத்ரூஜ விஷ நாசனம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ரிண முக்தயே ||4||
சிம்ஹநாதேன மஹதா
திக்தந்தி பயநாசனம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||5||
ப்ரஹ்லாத வரதம்ஸ்ரீசம்
தைத்யேஷ்வர விதாரிணம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||6||
க்ரூர க்ரஹை: பீடிதானாம்
பக்தானாம் அபயப்ப்ரதம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||7||
வேத வேதாந்த யக்னேசம்
பிரம்ம ருத்ராதி வந்திதம்
ஸ்ரீ ந்ருசிம்மம் மகாவீரம்
நமாமி ருண முக்தயே ||8||
ய இதம் படதே நித்யம்
ருண மோசன சம்ஜிதம்
அன்றிநி ஜாயதே சாத்ய:
தனம் சீக்ரமாப்னுயாத்
Devata karya sidhyartham
sabhasthambha samudbhavam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Lakshmya aalingitha vamangam
bhakthanaam vara dayakam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Aantramaladaram
sankha chakrabjaayuda daarinim
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Smaranath sarva papagnam
khadruja visha nasanam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Simhanathenamahatha
digdanthi bhayanasanam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Prahlada varadam srisam
daithyeswara vidharanam
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Kroora grahaih peedithanam
bhakthanam abhaya pradham
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Veda vedantha yajnesam
brahma rudradhi vandhitham
Sri nrisimham mahaveeram
namami runa mukthaye
Ya idam pathathe nithyam
runa mochana samjnitham
Anrni jayathe sadyo
danam sigramavapnuyath
देवता कार्य सिद्धर्थं सभास्तंभ समुद्भवं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |१|
लक्ष्म्यांकित वामनांग भक्तानाम वरदायकं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |२|
अंतरमालाधरं शंखचक्र ब्ज्यायुध धारीणं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |३|
स्मरणात सर्व पापघ्नं खद्रूज सर्व विष नाशनं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |४|
सिंहनाथेन महता दिग्दंती भयनाशनं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |५|
प्रल्हाद वरदं श्रीसं, दत्यैश्वर विदारीणं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |६|
वेद वेदातं यज्ञेशं ब्रंम्ह रुद्रादी वंदितं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |७|
क्रूरग्रह पीडितां भक्तानाम अभय प्रदं
श्रीनृसिंह महावीरं नमामि ऋण मुक्तये |८|
य ईंदं पढते नित्यं ऋण मोचन संहितं
अण्रुनी जायते सध्यय धनं शिध्रमाप्नुयात |९|
Comments
Post a Comment